Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

( Pytanie ) Chat głosowy w WR ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem kupić premkę i na niektórych stronkach piszą że jak masz premium to jest jakiś chat głosowy dostępny to jest prawda bo pierwszy raz takie coś słyszę.

Czy tylko taki kit abyś tylko premkę u nich kupił ?? :huh:

Edit. Jak kupię premkę bronz to należy mi się jakieś promo a jeśli tak to muszę się o nie upomnieć czy będzę w redeem code ?? . I ile mam % zniżki w market place, czy wg mam jaką kolwiek :) ??

@edit . z bronzem mam dostęp do wszystkich mapek np. blue storm , cold cave , rusty nails itd ??? czy mam np tylko jakieś 2 lub 3 deatch match ??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

masz wszystko to samo co w silverze tylko -

- 0 % zniżki w market place

- tylko 21 k dinarów +

chat głosowy to bujda kopiują z innych stron i tyle..

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

masz dostęp do all mapek , masz 21k , nie ma czatu głosowego i raczej nigdy nie bd ... bo fajna jazda z haxami by była :D ... :P , 0% zniżki w Market Place , Dostęp do all broni w ITem Shopie

Moim zdaniem lepiej kupować silver :]

Zbieram +

Opublikowano

Ja polecam Gold'a ale drogi , nieważne . Masz 0% zniżki , wszystkie mapy, możesz mieć deatchmatch też wszystkie mapy . W item shopie możesz kupić wszystkie bronie . A i jeszcze dostajesz 21k i co do tego czatu to jakiś kit jest .

234.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...